732 KG aan Zwerfafval ingezameld door acht Rotterdamse Lionsclubs in Rotterdam.

Tijdens de #landelijkeopschoondag hebben maar liefst acht Rotterdamse Lionsclubs de handen ineengeslagen met BergsePlassen.org

Op vier verschillende locaties, Bergse Plassen, Kralingse Plas, Rotte en Delfshaven, gingen vrijwilligers aan de slag op het water, in de parken en op de straten om Rotterdam weer een stukje schoner te maken!

Alle deelnemers liepen per tijdslot hun routes om geheel volgens de richtlijnen van het RIVM hun groene inspanningen uit te kunnen voeren. Vooraf was er een welkomstwoord via Zoom van Lions Zonevoorzitter Tessica Dam, Karin Hille van Plastic Whale, Wethouder Arno Bonte Klimaatwethouder van Gemeente Rotterdam en Hans van Weel van Stichting Bergse Plassen.

Wij danken alle deelnemers voor hun inzet om onze mooie stad weer een stukje schoner en leefbaarder te maken.

Tevens dank aan sponsors Rebel en RoX Legal. Bijzonder veel dank aan Stichting Nederland Schoon en de Gemeente Rotterdam om deze mooie dag tot een verantwoord succes te maken en voor hun bijdrage van grijpers, zakken en handschoenen.